Marketing Web-analayser

Google Analytics-dashboards: Sådan installeres de + 5 nødvendigheder

paneles-google-analytics

Google Analytics-dashboards giver os mulighed for at analysere de vigtigste aspekter af vores hjemmeside på et øjeblik. I dag vil vi fortælle om dem og tilbyde dig 5 gratis dashboards. Google Analytics er Googles gratis værktøj, der gør det muligt for dig at overvåge brugertrafik og -adfærd på dit websted. Ét af kendetegnene ved dette system er dets store fleksibilitet og de mange forskellige data, det kan tilbyde. Målet er at hjælpe med at træffe beslutninger, idet man kender alle data og de bedste betingelser for at bruge dem. Det er imidlertid ofte ikke nødvendigt at gå så meget i detaljer, og det er mere gavnligt at samle dataene til et eller flere dashboards, hvilket giver et hurtigt indblik i de vigtigste KPI’er, der afspejler forretningsresultater. Til dette findes Google Analytics Dashboards, der giver direkte adgang til de mest relevante indikatorer.

Gennem Google Analytics kan du få adgang til et stort galleri af delte ressourcer, herunder tusindvis af tilpassede dashboards. Hver enkelt viser nogle data, og hver enkelt gør det på en bestemt måde. I dette indlæg vil vi anbefale 5, som du bør prøve, og du kan drage fordel af, hvad andre har skabt og delt med folk som dig.

For at aktivere vores Google Analytics-dashboards er det eneste, du skal gøre, at gå op til venstre på rapportskærmen og klikke på “dashboards”. Opret derefter et nyt dashboard. Der vises et vindue, hvor du får mulighed for at vælge mellem et tomt lærred eller start-dashboardet, men hvis du ser grundigt efter, er der også muligheden “importér fra galleri”. Når du klikker på den, vil Analytics-løsningsgalleriet, som andre brugere har oprettet, blive vist. Formålet med dette indlæg er at lære lidt mere om de forskellige dashboards, du kan finde og passer til dig afhængigt af dine behov.

Ved første øjekast vil du se nogle filtreringsmuligheder på venstre bjælke. Du kan filtrere efter klassificering eller kategori. Mange af de dashboards, du finder, bliver oprettet af selve Google-teamet, andre af ledende marketingfolk eller Google-medarbejdere, der underskriver dashboardet med deres navn. Her er nogle af de mest interessante dashboards:

 

1. Ny Google Analytics Begynder Brugerpakke

Gå til New Google Analytics-brugerstartpakke.

Det første, vi anbefaler, er denne startpakke til nybegyndere, der er oprettet af Google Analytics-teamet. Når du importerer dette dashboard, finder du en pakke widgets, der viser de vigtigste præstationsindikatorer, trafiksegmenter og kort sagt få et overblik over de vigtigste data. Den indeholder data om tilbagevendende trafik samt andre målinger relateret til hjemmesidens mobiloplevelse og flere data, der kan hjælpe dig med at drage konklusioner fra din onlineforretning, hvis du ikke har avanceret viden om webanalyse.

 

2. Occam’s Razor Awesomeness

Gå til New Google Analytics-brugerstartpakke

Dette er ét af de mest populære dashboards i hele galleriet med løsninger, som Google Analytics stiller til rådighed for brugerne. Det blev skabt i 2013 af Avinash Kaushik; én af de mest relevante fagfolk i onlinemarkedsføring, hvis arbejde Google absorberede for at udbrede kendskabet til dets redskaber. På dashboardet vil vi kunne finde data, der er lidt mere avancerede, men det kan uden tvivl hjælpe med at forstå resultaterne af din virksomhed. Dette omfatter meget varierede trafiksegmenter, personlige nedskæringer og, som forfatteren selv erkender, kritiske dashboards til at forstå ethvert fænomen, der forekommer i din onlinebutik.

 

3. Grundlæggende Online Dashboard skabt af Blast Analytics and Marketing

Gå til New Google Analytics-brugerstartpakke

Dette er et godt dashboard, hvis du hurtigt vil overvåge og kontrollere din e-handel og de produkter, der findes i den. Dette dashboard består af flere widgets, hvoraf nogle b.la. kan vise dig besøg, indtægter for hvert produkt og for hver kilde. Derudover indeholder det data relateret til conversion rate, ordrens gennemsnitsværdi, værdi pr. besøg og en kolonne med topprodukter.

 

4. Trafikvækst Dashboard skabt af Cemal Buyukgokcesu

Gå til dashboard for at se trafikvækst

Dette er et perfekt dashboard til at opsummere alle trafikdata for din onlinebutik. Dette dashboard giver dig især mulighed for at analysere, hvordan trafikken vokser, og hvor den kommer fra. Nogle af de widgets, som den indeholder, vil analysere dine besøgende baseret på trafikkilder, geografisk område og efter forskellige mobile enheder. Endelig vises tabeller også med de reference-domæner og sociale netværk, der giver mest trafik.

 

5. Mål og Kanaler Dashboard af Paul Fervoy

Gå til Goals and Channels-dashboardet

Dette dashboard giver dig mulighed for at overvåge effektiviteten af din onlinebutiks forskellige erhvervelseskanaler. Det ligner en tidslinje. På denne måde kan du sammenligne den valgte periodes præstation i forhold til de foregående perioder. Det indeholder også oplysninger om alder, placering og andre vigtige dimensioner til at forstå, hvordan dine brugere interagerer med hjemmesiden.

Vi håber, at de forskellige Google Analytics-dashboards, vi har samlet, vil hjælpe dig med at maksimere effektiviteten af din onlinebutik. Husk at dét at have ordnet og lettilgængelig information kan betyde en betydelig tidsbesparelse på lang sigt. Ideen er at få adgang til data, så man kan træffe de bedst mulige beslutninger.

Google Analytics-dashboards: Sådan installeres de + 5 nødvendigheder
Rate this post

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar