Google Adwords

Pay-Per-Click-kampagner: Sådan bruger du Google AdWords til onlinehandel – AdWords guide (Del I)

Campañas Google Adwords para ecommerce dropshipping

Læs hvordan du kan bruge AdWords til onlinehandel og øge dit salg. Find ud af, hvordan det virker, og læse om fordelene ved at bruge pay-per-click-kampagner. 

Google AdWords er den tjeneste, der giver annoncører mulighed for at placere reklamer på internettet og udelukkende vise annoncerne til de personer, der søger eller er interesserede i de produkter eller tjenester, annoncørerne ønsker at markedsføre. Det betyder, at du vil kunne vise din annonce, når folk søger på Google efter det produkt, du vil sælge, eller når nogen søger på websteder, der er relateret til din erhvervssektor.

Hvis du f.eks. har en dropshipping-butik med parfume og kosmetik, kan du bruge Google AdWords til effektiv onlinehandel, så din annonce vises, når nogen f.eks. spørger efter “køb parfume til mænd”, “online-kosmetikbutik” eller “Køb antirynkecremer”. Takket være denne service er det også muligt at vise dine annoncer i et blogbanner, hvor vi omtaler de bedste hjemmesider til køb af parfume eller en website, der anmelder de kosmetiske mærker, der findes i vores katalog.

Millioner af personer og virksomheder bruger i øjeblikket Google AdWords til at finde flere kunder. Grundlaget for succes’en skyldes, at det er en fuldt målbar, effektiv og fleksibel service. I denne artikel vil vi vise fordelene og se, hvordan AdWords kan bidrage til at øge salget i din onlinebutik.

 

Det ser interessant ud, men hvor meget koster Google AdWords?

Du betaler, hvad du vil betale, og du betaler kun, hvis brugeren klikker på annoncen. Det er også muligt at angive den maksimale pris pr. klik for hvert søgeord, du ønsker at byde på. For eksempel kan du definere, at du er villig til at betale maksimum € 0,10 (pris pr. klik) for at blive vist, når en bruger søger på stikordet “køb parfume til mænd” og klikker på vores annonce.

 

Hvordan finder Google AdWords ud af, hvor mine annoncer vises?

Google bruger et budsystem. Der er andre faktorer, men den maksimale pris pr. klik er en af ​​de vigtigste, når det kommer til at bestemme, hvordan din annonce vil rangere. Den annoncør, der er villig til at betale mest (pris pr. Klik) for det søgeord, kunden søger efter, vises i den bedste position.

Ifølge vores tidligere eksempel kan vi fastslå, at den maksimale pris pr. klik for ” Køb antirynkecremer” er € 0,20. Hvis nogen er villig til at betale € 0,25 for det samme søgeord, så vil de komme i en bedre position end os. Hvis nogen kun byder € 0,15, vises de i en lavere position. Hvis en anden konkurrent har sat deres maksimale pris pr. klik til kun € 0,05, vil de komme i den dårligste position eller vil ikke blive vist overhovedet.

 

Hvor kan mine annoncer blive vist?

Via Google AdWords kan du oprette kampagner, der er konfigureret til at vise annoncer i Googles søgeresultater (og hos partnere, der bruger Google-maskinen på deres websteder). Derudover kan de også blive vist i det såkaldte Google Displaynetværk, som omfatter websteder, mobilapps og YouTube-videoer.

 

Hvordan styrer jeg hvad jeg investerer?

Systemet giver dig mulighed for at styre dit daglige budget. Hvis du kun ønsker at investere € 0,40 per dag, kan du gøre det. Hvis du vil investere € 1.000.000 pr. dag eller mere, kan du også gøre det. Hvis vi tager eksemplet ovenfor, vil du i det første tilfælde modtage to klik, og derefter stopper din annonce resten af ​​dagen. I det andet tilfælde vises din annonce, indtil det daglige budget er opbrugt.

 

Hvordan ved jeg, om investeringen er rentabel?

Annoncering i Google AdWords er fuldt målbar. Du kan angive de “konverteringer” eller mål, som dit websted har, og du kan tjekke, hvor mange, der klikker, og på hvilken måde brugerne gør det.

For netbutikker er det mest almindelige mål, at kunden skal gennemføre et køb. Gennem AdWords kan du til enhver tid se omkostningerne, mængden, hyppigheden og antallet af køb, der er genereret gennem kampagnerne. På denne måde vil du kunne opdage styrken eller svaghederne i din virksomhed og tage skridt til at optimere effektiviteten.

 

Hvis noget ikke fungerer godt, kan jeg stoppe med at vise annoncer?

Google AdWords er fuldstændig fleksibelt. Du kan stoppe, ændre eller genoptage kampagner, oprette nye annoncer, stoppe med at byde på et søgeord og så videre. Alt med total fleksibilitet og uden omkostninger ud over, hvad du er villig til at betale.

Med disse oplysninger kan du vurdere, om du er interesseret i at investere i annoncering via Google AdWords eller ej. Generelt er dette et af de mest anvendte værktøjer i verden til ​​onlinemarkedsføring, og alle gode e-handelswebsteder bør have en kampagne, der fremmer deres produkter og tjenester ved at bruge denne metode. Som sagt er det et fuldt fleksibelt, målbart og effektivt system. Perfekt til at tage din netbutik et skridt videre.

I næste artikel diskuterer vi, hvordan du opretter en Google AdWords-kampagne til onlinehandel, de grundlæggende vilkår, der skal kendes, og vi dykker ned i de forskellige typer kampagner afhængigt af, hvor annoncerne skal vises. Alt dette skal hjælpe dig til at erhverve den viden, der er nødvendig for at øge din virksomheds salg gennem Google AdWords.

Pay-Per-Click-kampagner: Sådan bruger du Google AdWords til onlinehandel – AdWords guide (Del I)
Rate this post

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar