Google Adwords Marketing

Adwords-Kampanjer for mobiler. Typer og anbefalinger – Adwords Guide (del VII)

Campañas de Google Adwords para móviles

Lær å bruke Adwords for mobiler. Oppdag hvilke typer annonser og hensyn som trengs for å tiltrekke brukere som surfer på mobilene sine.

Som vi allerede vet kan Google sitt algoritme og informasjonskapslene brukes for surfing registrere enheten som brukes til å utforske nettet. Likeledes er Google Adwords klar over de ulike egenskapene til hver enkelt av enhetene, og gjør det mulig å segmentere kampanjer og annonser tilsvarende, enten det er smarttelefoner, nettbrett eller stasjonære datamaskiner. Etter denne linjen, i dette innlegget vil vi bringe noen viktige ideer som bør tas hensyn til når det nærmer seg våre Adwords-kampanjer for mobiler.

 

Annonseplassering

Den mobile enheten eller nettbrettet tilbyr mer variasjon med hensyn til når man skal vise annonser. Adwords kan på akkurat samme måte som har skjedd på stasjonære datamaskiner kan vise annonser som vi oppretter når vi surfer på internett, både i søkeresultatene og på tvers av nettverkskjermen..

I tillegg er det en forskjell på stasjonære datamaskiner: På mobile enheter og nettbrett vil også AdWords-systemet være i stand til å vise annonser i mobile applikasjoner som er installert på telefonene. Dette elementet bringer en rekke nye muligheter og type annonse som ikke kan vises på en PC.

 

Type Adwords-annonsering på mobiler

Mye av annonsene som vi bruker for stasjonære datamaskiner kan også brukes for en mobil. Vi viser her til tekst, bilde og dynamiske HTML5-annonsering. Men det finnes ulike eksklusive type for smarttelefoner og nettbrett, for eksempel annonsekampanjeapper og bilde- eller videoannonseapper, noe som kan lede brukeren til en nettside eller nedlastingssiden for apper i Play Store. En annen individuell funksjon for mobilannonsering er muligheten til å opprette “bare ring” annonse, der klikking starter en samtale direkte fra mobilen din, uten å måtte gå til noen nettsider.

 

Push-endring for enheter

I tillegg til oppretting av annonsen din for mobile enheter tillater også Adwords deg å gruppere sammen alle annonsene og kampanjene, og senere etablere en push-endring i henhold til enheten som brukes.

Men pass på: Før du utfører denne typen endringer er det viktig å ha grundig revidert analyse på nettstedet ditt. Verktøy som Google Analytics tillate oss å vite fra hvilken enhet mennesker bruker for tilgang til nettstedet vårt og kanskje enda viktigere, fra hvilken enhet de konverterer mest. Det er mulig at brukerne konvertere helt når de ser nettstedet ditt fra en stasjonær datamaskin, men at når de klikker seg gjennom fra sin smarttelefon holder de ikke bare med det. Hvis du finner ut at forskjellen er stor er det viktig å sjekke at alt fungerer som det skal, og at en teknisk feil ikke søker for at du miste all konvertering. Det er også mulig at du ser brukerne konvertere mer fra sine mobile enheter. Hvis dette var tilfelle kan det være av interesse for deg å øke Adwords-push for å sitte høyere i disse folks søking. For å gjøre dette må du slå på kampanjekonfigurasjon og aktivere push-endringer fra enheten.

For eksempel, hvis den maksimale forutbestemte CPC for et bestemt nøkkelord er € 1,00 kan vi spille med denne parameteren for å fortelle systemet for å øke den med 10%, 20% eller passende mengde som skal vises på mobil. På denne måten kan du også redusere den nødvendige push-prosenten.

 

Når du utfører en Adword-mobilkampanje bør du ta hensyn til følgende punkter:

  • Sjekke ytelsen til nettstedet ditt for mobilsurfing: Vi har allerede nevnt dette, men det er et så viktig punkt at det er verdt å gjenta det. Det er nødvendig å ha en nettbutikk som er helt optimalisert for mobile enheter. Delene må tilpasse riktig til forskjellige oppløsninger. Lastingshastigheten skal være optimal, og, generelt må navigasjon fortsette å være nyttig, enkel og intuitiv å bruke. Det er nytteløst å tiltrekke seg folk oppmerksomhet som bruker mobiltrafikk hvis opplevelsen av nettbutikken din ikke kommer til å være perfekt.
  • Kjenn kundene dine og produktene godt: Hvert produkt og hver tjeneste er mer sannsynlig å bli kjøpt ved hjelp av en mobiltelefon enn en tablett eller stasjonær datamaskin. Du må kjenne kundene dine svært godt og vite hvilken enhet de bruker for å justere skyver tilsvarende basert på det produktet du ønsker å fremme. På denne måten unngås å falle i generaliseringer som “Hvis brukeren er ung vil de bruke en mobil, og hvis de er voksne bruker de stasjonær datamaskin”. Selv om de kan orientere deg, hva denne kunnskapen virkelig vil gjøre for deg er at du kan studere og analysere ditt nettsted og sosiale nettverksbruk. Studie som folk besøker, hvor fra, og hvem som konverterer mest.
  • Etablere annonsetypene dine i henhold til dine interesser: Hver virksomhet har sine egne særtrekk. Som sådan må du definere strategier eller en annen. For eksempel, hvis kjøpsprosessen er komplisert og kundeservice er veldig bra, kanskje du ville være interessert i å bruke bare ring-annonsering. Hvis du har en mobilapplikasjon som du også kan kjøpe dine produkter, kanskje du ønsker å lede folk til nedlastingssiden for applikasjonen via annonsen. Du må lage en strategi og bruke verktøy og ulike type annonser som er best tilpasset til hva du ønsker å oppnå
  • Se fremover, og ikke avfeie mobiler: Når du oppretter kampanjen og strategier er du også nødt til å se fremover. Og det er sant det, mer og oftere brukes mobiler like mye på å kjøpe, som å surfe på nettet. Faktisk har Dataforeningen i Spania klassifisert mobilen som “den viktigste enhet der folk bruker internett, med 88,3% av brukerne”, forbi den stasjonære datamaskinen. Derfor, hvis du fortsatt ikke har rettet kampanjen og strategier mot mobile enheter er det på tide å gjøre det. Komme i forkant av mobilbrukvekst kan konvertere til en fordel mot konkurrentene.

Konfigurere mobilkampanjeadwards sine kan bringe ekstra mange kunder. Hva mer, er det en veldig enkel prosess å fullføre, og kan fungere veldig bra hvis du vet nok om kundene dine. Denne type kampanje kan perfekt kompliment global annonsering strategi i søkemotorer og bidra til å skaffe de potensielle kunder som er mer sannsynlig å gjøre sine innkjøp via sine mobiler. Hvis du ønsker å minne deg selv hva Adwords er og hvordan det kan hjelpe virksomheten din anbefaler vi at du fortsetter å lese våre innlegg.

Adwords-Kampanjer for mobiler. Typer og anbefalinger – Adwords Guide (del VII)
Rate this post

Lignende innlegg

Legg igjen en kommentar