Novosti BigBuy

Nove prevozne agencije in najboljše cene pri BigBuy

carriers-bigbuy

V BigBuy vedno delamo na tem, da bi našim strankam ponudili več možnosti prevozništva in boljše cene za transport.

Med drugim imamo dogovore z novimi prevozniškimi agencijami, danes imamo več kot 50 kurirjev, ki so popolnoma integrirani z našo platformo. Uvedli smo celo dostavo palet za naročila večjih količin ali velikega obsega in nadalje izboljšujemo tarife za dostavo .

Paletno prevozništvo: Nove paletne agencije

Od sedaj naprej vam pri naročilu v košarico za tovor, večji od 0,8 m3, podjetje BigBuy ponuja možnost dostave palet in vam avtomatično javi ocenjen čas dostave in stroškov.

pallet-delivery

Paletno prevozništvo je idealno za velike količine naročil ali obsega. Ne pozabite, da je ta možnost na voljo le za paletne pakete za prevzetje, in da stranka ne bo mogla slediti pošiljkam prek svoje kontrolne plošče.

Nove agencije pakiranja za dropshipping

V BigBuy imamo več kot 50 kurirjev, ki so popolnoma integrirani z našo platformo in za vsakega od njih smo spogramirali logiko in konkretno kazuistiko. Med te posebnosti sodijo med drugim:

  • Omejitve dimenzij, teže
  • Omejitve oddaljenih območij, poštnih številk, specifičnih con
  • Omejitve materialov, kot so tekočine, vnetljive snovi, baterije itn.
  • Informacije o pristojbinah za določene omejitve
  • Tarife določene po teži / pakiranju in ostalih obsegih / m3
  • Cenovne razlike zaradi pretiranega pakiranja, da bi se zavarovala pošiljka

carriers-bigbuy

Kako si ogledate nove tarife in prevoznike

To je zelo preprosto. Enostavno dodajte izdelek v košarico, vnesite poštno številko in podjetje BigBuy vam avtomatično predlaga najugodnejše prevoznike za vašo pošiljko.

shipping-costs

 

Kako vključite te informacije v vašo elektronsko trgovino

Če ste stranka BigBuy in imate aktiven veleprodajni paket, lahko v svojo elektronsko trgovino vključite vse informacije teh prevoznih agencij. Za to ponujamo različne možnosti:

  • Trgovina Dropshopping 360º: Naše trgovine na ključ so popolnoma funkcionalne in avtomatizirane. Enako velja za prevoznike kot tudi za cene prevoza in sledenja.
  • API Prevozniki in sledenje: Ponujamo tudi možnost priključitve s pomočjo našega API sistema. Ta možnost velja za stranke, ki poznajo program.
  • Multi-channel Integration Platform: To orodje omogoča avtomatični izračun cen in izbor prevoznikov ter sledenja. Ta možnost je za stranke, ki so razvile svojo elektronsko trgovino s pomočjo naše platforme.
  • Prestashop Modul: Imate tudi možnost vzpostavitve modula Prestashop, ki omogoča izračun cen in izbor prevoznikov.
Nove prevozne agencije in najboljše cene pri BigBuy
4.3 (85%) 4 votes

Povezani članki

Pustite komentar