BigBuy

Нови транспортни агенции и по-добри цени в BigBuy

carriers-bigbuy

В BigBuy продължаваме да работим, за да предложим на нашите клиенти повече възможности за пратките и по-добри транспортни цени.

Наред с други неща сме постигнали споразумения с нови транспортни агенции, с което днес вече имаме повече от 50 куриери, напълно интегрирани в нашата платформа. Ние също така сме въвели възможността за доставка на палети за поръчки с големи количества или големи обеми и продължаваме да подобряваме тарифите за доставки.

Доставка на палети: Нови агенции за палети

Отсега нататък, чрез добавяне на поръчка по-голяма от 0,8 м3 стоки към количката, BigBuy ще предложи опцията за доставка на палети и автоматично ще посочи очакваното време за доставка и цена.

pallet-delivery

Доставката на палети е вид доставка, която е идеална за големи количества или поръчки с голям обем. Не забравяйте, че тази опция е на разположение само за палетизирани изтегляния и че клиентът няма да има достъп до идентификационния номер за проследяване/ID за проследяване от неговия контролен панел.

Нови агенции за доставка на дропшипинг пакети

В BigBuy разчитаме на повече от 50 куриери, които са напълно интегрирани в платформата ни и сме оформили техните логически и морални характеристики. Тези особености включват, наред с другото:

  •  Ограничения на мерките, тежести
  • Ограничения за отдалечени райони, пощенски кодове, специфични зони
  • Ограничения за материали като течности, запалими вещества, батерии и др.
  • За цената в тарифата за определени ограничения
  • Степени на базата на тегло/пакети и други в обем/ м3
  • Отклонение в цената поради претоварване, за да се осигури вашата пратка

carriers-bigbuy

Как да видите новите тарифи и превозвачи

Това е много лесно. Просто добавете продукт в кошницата, посочете пощенски код и BigBuy автоматично ще ви осигури най-подходящите превозвачи за вашата пратка.

shipping-costs

 

Как да интегрирате тази информация във вашия електронен магазин

Ако си клиент на BigBuy и разчиташ на активен Пакет за търговия на едро, можеш да интегрираш цялата информация за тези превозвачи в електрония си магазин. Предлагаме различни опции за това:

  • 360° дропшипинг магазин: : Нашите магазини „до ключ“ са напълно интегрирани и автоматизирани. Както с превозвачи, така и с техните цени за пратка и проследяване.
  • API превозвачи и проследяване: Ние предлагаме също и възможността за свързване чрез нашия API. Тази опция е валидна за клиенти с познания по програмиране.
  • Multi-channel Integration Platform: Този инструмент позволява автоматизиране на изчисляването на цени и избора на превозвачи и проследявания. Тази опция е за клиенти, които са развили своята електронна търговия чрез нашата платформа.
  • Модул Prestashop: Ние също даваме възможност да интегрирате модул в Prestashop, който позволява изчисляването на цената и подбора на превозвачите.
Нови транспортни агенции и по-добри цени в BigBuy
4.3 (85%) 4 votes

Подобни публикации

Оставете ни коментар