Google Plus Marketing

Tips til at optimere din Google Plus profil til e-handel

Som du nok kan se ud af navnet, er Google Plus Googles sociale netværk. Selv om det ikke bruges så meget af individuelle brugere eller virksomheder, er det simple fakta, at det bruges af den største af de største, medvirkende til, at det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan det virker, og hvilke fordele det kan give.

I dette indlæg vil vi igen undersøge basiskonceptet omkring dette sociale netværk, lige som vi vil give nogle råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af din Google Plus profil.

 

Hvordan laver jeg en Google Plus profil?

Det første du skal gøre er at blive oprettet i Google Plus. Eftersom du formentlig læser denne blog, fordi du driver e-handel, vil vi nu forklarer step by step, hvordan du laver en Google Plus-konto for virksomheder.

Det er vigtigt at huske, at Google skelner mellem privat- og virksomhedsprofiler. For at lave en virksomhedsprofil skal du ind på den specifikke Google My Business-side. Når du er på den side, skal du klikke på “Start nu”. Du vil kunne logge ind med en Google (Gmail) e-mailadresse, eller en virksomheds e-mailadresse, som er knyttet til Google. Det næste skridt er at vælge en af de tre muligheder for at oprette din virksomhed:

  • Showcase: perfekt mulighed hvis din virksomhed har en fysisk eksistens som for eksempel en butik, restaurant, hotel…
  • Service Area: denne mulighed er for virksomheder, som tilbyder services til virksomheder eller enkeltpersoner.
  • Brand: denne mulighed er perfekt, hvis din virksomhed for eksempel ikke har en fysisk eksistens eller en adresse, men har et website, hvor alle produkterne er på.

Du skal vælge den mulighed, som passer bedst på din virksomhed. Hvis du ikke har en fysisk butik, eller du ikke vil offentliggøre en skattemæssig adresse, anbefaler vi den tredje mulighed.

Klar! Nu hvor du har lavet din Google Plus profil eller Google My Business profil, så lad os se på, hvordan du får mest muligt ud af det.

 

Tips til at få mest ud af din Google Plus/Google My Business tilstedeværelse

Som vi fortalte, er det nu, at de små detaljer, der udgør forskellen mellem en normal Google Plus tilstedeværelse og muligheden for at få ekstra opmærksomhed fra mulige kunder, kommer i spil:

  • Udfyld alle de mulige detaljer for din virksomhed: at have en komplet udfyldt Google Plus konto er et klart signal til Google, som vil “promote” virksomheder, som har opdateret alle informationer. Vi taler her om kontaktdetaljer, beskrivelse, billeder, produktsamlinger…
  • Hold dine informationer opdaterede, og del dem: når du har alle statistiske data, skal du holde siden i live på Google Plus, og dele informationerne om den. Du kan offentlige gøre nye produkter, der kommer til salg, gode tilbud… Fra tid til anden kan du dele informationer om den branche eller det område, din virksomhed befinder sig i.
  • Skab kontakt til, og interager med folk: som vi skrev i begyndelse af denne post, er Google Plus ikke et massivt, socialt netværk som Facebook, men det er muligt, at en kunde eller en ny potentiel kunde vil komme i forbindelse med virksomheden ved at benytte det.
  • Ha’ styr på meninger: et af Googles værktøjer, som fungerer godt, er knappen med meninger inde i Google Plus knapperne. Via virksomhedens profil kan du svare på alle de meninger, der bliver skrevet.
  • Centraliser dine informationer: en af de positive ting ved Google Plus og Google My Business er, at du kan have alle dine Google produkter på den samme Gmail-konto, du kan ændre eller opdatere alle din e-handelsvirksomheds informationer på samme tid.
  • Skab trafik (og salg): nu hvor du har lavet, og opdateret din Google Plus eller Google My Business-side, vil det give en ny måde at få trafik via nettet på, og forhåbentlig også skabe salg.
  • Analyser resultater: Google Plus tilbyder statistikker til alle virksomheder, som har oprettet en profil. Disse vil vise dig virkningen af din online shop på dine brugere og mulige kunder, så brug det!

Dette er blot nogle af de råd, som vil forberede din tilstedeværelse på Google Plus, men hvilke andre sociale netværk kan vi arbejde med? Du kan finde meget mere brugbar information i vores artikel om social netværk for e-handelsvirksomheder.

Er du klar til at skabe din virksomhedes image på Google Plus? Spørg os, hvis du har yderligere spørgsmål!

Tips til at optimere din Google Plus profil til e-handel
Rate this post

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar